Gruparea criminală care a comis atacurile tâlhărești în stațiile PECO, destructurată (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Gruparea criminală care a comis atacurile tâlhărești în stațiile PECO, destructurată (VIDEO)

Patru stații PECO din țară, dintre care trei amplasate în Chișinău și una în raionul Strășeni, au fost supuse atacurilor tâlhărești, în doar o lună. Infractorii erau înarmați. Gruparea criminală formată din trei tineri a fost destructurată. Tinerii au fost reținuți pentru 72 de ore. La moment se întreprind acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigație.

După ce una din stațiile PECO, din sectorul Rîșcani al capitalei, a fost supusă unui furt la sfârșitul lunii decembrie anul trecut, de unde au fost sustrase 38 900 de lei, au urmat trei atacuri tâlhărești, unde infractorii erau înarmați și deghizați cu măști și haine negre. Suma totală a pagubei înregistrate în urma comiterii acestor infracțiuni este de 170 000 de lei.

Toți trei au fost reținuți, vârstele lor sunt cuprinse între 20 și 24 de ani și sunt originari din raioanele Călărași și Rezina. Domiciliile lor au fost percheziționate, acolo fiind depistate şi ridicate mai multe bunuri care au fost folosite în timpul comiterii infracțiunilor.

Tinerii au fost reținuți pentru 72 de ore. La moment se întreprind acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigație, în vederea întăririi bazei probatorii, precum și stabilirea apartenenței acestora la comiterea altor infracțiuni, înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: