Guvernul și primăria vor sărbători împreună Crăciunul și Revelionul
Full Article 50 second read

Guvernul și primăria vor sărbători împreună Crăciunul și Revelionul

Evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă se vor desfășura în acest an în Piața Marii Adunări Naționale și în scuarul Catedralei. Decizia a fost anunțată astăzi, 25 noiebrie, printr-un comunicat de presă, publicat în urma unei întâlniri dintre premierul Ion Chicu și primarul capitalei, Ion Ceban. 

„Toate acțiunile componente ale sărbătorilor de iarnă trebuie să fie integrate într-un singur eveniment. Practica deficitului de comunicare dintre autorități, care determina realizarea a două sărbători separate, e bine să rămână în trecut”, a menționat premierul Ion Chicu.

La rândul său, primarul capitalei, Ion Ceban, a susținut abordarea premierului și a solicitat suport în organizarea unei sărbători cât mai atractive pentru copii.

La întrunire au participat și ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Corneliu Popovici, dar și secretarul general al guvernului, Liliana Iaconi.

Amintim că astăzi, 25 noiembrie, autoritățile locale au început instalarea pomului de Crăciun, în Piața Marii Adunări Naționale. 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: