„Când te apuci să lupți cu hoții și corupții mari trebuie să fii conștient despre riscuri”. Maia Sandu, despre paza pe durata mandatului de președinte
Full Article 2 minutes read

„Când te apuci să lupți cu hoții și corupții mari trebuie să fii conștient despre riscuri”. Maia Sandu, despre paza pe durata mandatului de președinte

Președintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, începe „lupta cu cu hoții și corupții mari”. Potrivit ei, va păstra o anumită pază în deplasările de serviciu sau cele personale, însă va face tot ce îi stă în putință pentru a eficientiza cheltuielile.

„Este firesc să păstrez o anumită pază, pentru că atunci când te apuci să lupți cu hoții și corupții mari trebuie să fii conștient despre riscuri. Voi face tot ce îmi stă în putință pentru a eficientiza cheltuielile,” a declarat Maia Sandu în cadrul unei conferințe de presă.

Mai mult, Maia Sandu a declarat că va tăia costurile de întreținere a edificiilor administrate de președinție, inclusiv va căuta o altă utilizare pentru vila de la Condrița.

„Voi lucra în instituția prezidențială. Trebuie să ajung acolo și să văd cum pot fi micșorate cheltuielile de întreținere. Nu am fost niciodată la Condrița și nu pot spune acum cum putem utiliza eficient această instituție în beneficiul țării. Și pe celelalte clădiri pe care le deține președinția trebuie să le vedem. Știu doar că se irosesc bani publici acolo și este lux exagerat într-o țară săracă, unde pensia unora nu ajunge nici pentru a trăi la pragul sărăciei,” a adăugat Maia Sandu.

Menționăm că lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu susține pe 30 noiembrie o conferință de presă. Este primul eveniment de amploare de acest fel după ce a fost aleasă în calitate de președinte al Republicii Moldova. Acesta se desfășoară în incinta Palatului Republicii. NM prezintă cele mai importante declarații ale Maiei Sandu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: