Iarmaroace cu produse autohtone și târguri școlare vor fi organizate în weekend, la Chișinău
Full Article 2 minutes read

Iarmaroace cu produse autohtone și târguri școlare vor fi organizate în weekend, la Chișinău

În weekend-ul 3-4 septembrie, în sectoarele capitalei vor avea loc iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone, inclusiv târguri școlare.

Reprezentanții Primăriei Chișinău menționează că târguri se vor desfășura în sectorul Buiucani. Pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, va avea loc Târgul producătorilor locali cu produse alimentare și nealimentare autohtone „EcoLocal”.

În sectorul Botanica un Târgul Școlăresc va fi organizat pe adresele: bd. Dacia,1/2; str. N. Zelinski colț cu bd. Decebal. La fel, în Parcul Valea Trandafirilor, va fi organizat Festivalul gastronomic și concert „Street Food”.

Tot în Parcul Valea Trandafirilor va fi organizată o expoziție cu vânzări ale lucrărilor meșterilor populari și artiștilor plastici.

Un târg cu fructe şi legume va avea loc pe adresele: bd. Traian, 22; str. Butucului; şos. Munceşti, 170; şos. Munceşti, 600.

În sectorul Centru, pe adresele: str. Ismail, 94, colț cu bd. D. Cantemir și str. Mitropolit Varlaam, 56 va activa iarmarocul Școlar 2022.

Pe str. Tiraspol, în preajma Gării, va avea loc Târgul de vechituri, precum și Târgul de caritate pe adresa str. Ismail, 94 colț cu bd. D. Cantemir.

Totodată, pe adresele: str. Ismail, 94 colț cu bd. D. Cantemir; str. N. Testemițanu, 30, str. N. Testemițanu, 13 va fi organizat târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Rîșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6, va avea loc Târgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole.

Totodată, până pe data de 18 septembrie, un Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume va avea loc pe adresele: Calea Orheiului, 109/2, str. A. Doga, 35; str. Ceucari, 8.

Un alt târg pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole va fi organizat pe adresele: str. Andrei Doga, 43/3; str. B. Voievod, 6/2; str. A. Russo, 7/2.

La fel, pe adresele str. Bogdan Voievod, 1/1; str. Alexandru cel Bun, 15; str. Bulgară 101-107 va fi organizat un iarmarocul școlar.

Autoritățile mai spun că în sectorul Ciocana, pe str. Alecu Russo, 63/1 se desfășoară iarmarocul „Bună ziua, școală”, în perioada 20 august – 4 septembrie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: