Iarna aceasta, FinComBank continuă să ofere magia sărbătorilor
Full Article 2 minutes read

Iarna aceasta, FinComBank continuă să ofere magia sărbătorilor

Deja a devenit o tradiție frumoasă, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, să organizăm campania de caritate „Dăruiește magia de Crăciun”. Astfel, FinComBank a ajuns în ospeție la copiii din Centrul de Plasament „Căldura Casei” din or. Drochia cu daruri, pentru a le face ziua mai frumoasă, iar chipurile pline de zâmbete.  

Suntem bucuroși să continuam frumoasa tradiție de a veni la copii cu daruri, deoarece  aspirațiile și visele lor sunt lucruri cheie în dezvoltarea armonioasă a societății noastre. An de an, mergem într-un pas prin viață alături de cei care au nevoie de sprijin, iar copiii din Centrul de Plasament se numără printre cei care au nevoie de ajutor și de adevărata magie. Ne bucurăm că am reușit să-i surprindem plăcut cu cadouri mult așteptate, iar cel mai important că am reușit să le colorăm ziua și să le oferim speranță în noul an”, a declarat Diana CIUGUREANU, Directorul Sucursalei nr.16 din or. Drochia.

Frumoasa campania de caritate „Dăruiește magia de Crăciun” le-a adus copiilor din Centrul de Plasament „Căldura Casei” daruri personalizate, cărți de colorat, dulciuri, fructe, baloane și o întreagă bibliotecă cu multe cărți. Iar pe lângă cadouri, ne-am dorit, în primul rând, să le oferim căldură sufletească, bunătate, sinceritate, încurajare și să aprindem în inimile lor adevărata magie a Crăciunului.

FinComBank din suflet le urează copiilor succese în toate începuturile lor și multă inspirație, pentru realizarea celor mai arzătoare dorințe și vise! Le dorim sănătate din belșug, armonie, prietenie și scopuri mărețe.

Și, cu toate că sărbătorile de iarnă au luat sfârșit, campania „Dăruiește magia de Crăciun” continuă și urmează să ajungă și la alte suflete care au nevoie de sprijin.

FinComBank – într-un pas prin viață!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: