Igor Dodon: „Moldova mai mult ca niciodată trebuie să se țină departe de haos”
Full Article 2 minutes read

Igor Dodon: „Moldova mai mult ca niciodată trebuie să se țină departe de haos”

Candidatul independent Igor Dodon a mers la secția de votare împreună cu soția sa. El și-a exprimat convingerea că Republica Moldova are nevoie de stabilitate și a declarat că optează pentru relații bune între toate etniile din țara noastră. 

Igor Dodon luptă pentru al doilea mandat de președinte. El a venit la secția de votare alături de Galina Dodon.

„Sunt ferm convins că RM mai mult ca niciodată trebuie să se țină departe de haos. Nu avem nevoie de destbailizare. La cele câteva sute de întrevederi din ultimele săptămâni am observat că marea majoritate a cetățenilor optează pentru liniște, pentru pace. Am votat pentru relații bune între toate etniile din Moldova. Vă îndemn pe toți să participe la vot, să fim activi, de votul fiecăruia depinde viitorul nostru și al copiilor noștri”, a declarat Igor Dodon.

Amintim că Igor Dodon este al patrulea în buletinul de vot.

***

Amintim că pe 1 noiembrie în Republica Moldova se desfășoară alegerile prezidențiale. În listele electorale sunt incluși 2,8 milioane de cetățeni cu drept de vot. Pentru validarea scrutinului este necesar să  participe nu mai puțin de 1/3 din alegători, adică circa 1 mln de oameni.

Alegătorii pot vota pentru unul dintre cei 8 candidați înscriși în cursa electorală: Renato Usatîi, Andrei Năstase, Tudor Deliu, Igor Dodon, Violeta Ivanov, Maia Sandu, Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: