Igor Grosu, după ce socialista Diana Caraman i-a dat 200 de lei din partea protestatarilor: „Eu de la bandiți bani nu primesc”
Full Article 2 minutes read

Igor Grosu, după ce socialista Diana Caraman i-a dat 200 de lei din partea protestatarilor: „Eu de la bandiți bani nu primesc”

Deputata Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Diana Caraman a venit în Parlament cu un vas în care a spus că sunt 200 de lei. Aceasta a spus că ar fi donați de protestatarii care stau în fața Legislativului pentru speakerul Parlamentului, Igor Grosu.

„Desigur sunt vremuri grele, trebuie să mergem unul în întâmpinarea altuia. În sfârșit, cetățenii care stau de 13 zile în fața parlamentului  v-au transmis prin intermediul meu 200 de lei. Pentru că joia trecută ați demonstrat că participați doar pentru bani și oamenii vă roagă să ieșiți și în fața lor. A dat fiecare cât a putut”, a spus Caraman.

În replică, Igor Grosu i-a răspuns că el „bani de la bandiți nu primește” și a făcut trimitere la un subiect discutat la Universitatea de la Bălți la subiectul „inteligenței emoționale”

„La universitatea din Bălți am avut o temă interesantă legată de inteligenta emoțională și o colegă de a mea a spus că lipsește cronic la unii deputați. Stimați colegi de la Bălți aveți aici o mostră, un obiect de studiu cu lipsă totală de inteligență emoțională. Puteți la distanță să o studiați”, a spus Grosu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: