Igor Grosu, însoțit de doi deputați, pleacă la Riga: în agendă – întrevederi cu președintele și premierul Letoniei
Full Article 2 minutes read

Igor Grosu, însoțit de doi deputați, pleacă la Riga: în agendă – întrevederi cu președintele și premierul Letoniei

Președintele Parlamentului de la Chișinău Igor Grosu va avea o întrevedere cu președintele Letoniei Edgars Rinkēvičs, inclusiv cu prim-ministra țării Evika Siliņa. Se va întâmpla la Riga, unde Grosu și doi deputați vor întreprinde o vizită oficială. 

Președintele Parlamentului Igor Grosu va efectua o vizită oficială în Republica Letonia, în perioada 25-26 martie 2024, la invitația omologului său de la Riga.

„Șeful legislativului se va întâlni cu conducerea Letoniei – președintele țării Edgars Rinkēvičs, președinta Saeima Daiga Mieriņa și prim-ministra Evika Siliņa. (…) Agenda vizitei mai include discuții cu președinții comisilor parlamentare afaceri europene și afaceri externe, cu reprezentanții Instituției de Răspuns la Incidentele de Securitate în Tehnologia Informației din Republica Letonia, precum și participarea la o ceremonie de depuneri de flori la Monumentul Libertății de la Riga”, au comunicat reprezentanții Parlamentului de la Chișinău.

La Riga, Grosu se va întâlni și cu cetățenii moldoveni care locuiesc, învață sau muncesc în Letonia.

Din componența delegației parlamentare care îl va însoți pe șeful legislativului la Riga fac parte deputații Alina Dandara, președinta Grupului de prietenie cu Republica Letonia, și Mihail Druță – membru al Comisiei politică externă și integrare europeană.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: