Igor Grosu, la întrevederea cu secretarul general al CoE: „Avem o agenda ambițioasă și suntem determinați să o îndeplinim”
Full Article 1 minutes read

Igor Grosu, la întrevederea cu secretarul general al CoE: „Avem o agenda ambițioasă și suntem determinați să o îndeplinim”

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut astăzi, la Atena, un dialog cu secretarul general al Consiliului Europei, Marija Pejčinović Burić.

Speakerul a mulțumit pentru deschidere și sprijinul oferit Republicii Moldova în reformarea sectorului justiției, elaborarea unui program de recuperare economică, cooperarea cu autoritățile publice locale, securitatea regională, precum și în lupta cu COVID-19 și criza energetică.

Igor Grosu a dat asigurări că schimbările pornite în societate și în clasa politică sunt inevitabile și sunt susținute de către toți cetățenii Republicii Moldova.

„Avem o agenda ambițioasă și suntem determinați să o îndeplinim pentru a reforma Moldova, pentru ca cetățenii noștri să trăiască bine la ei acasă”, a remarcat președintele Parlamentului.

Întâlnirea a avut loc în marja Conferinței europene a Președinților de Parlament din statele membre ale Consiliului Europei, care se desfășoară în capitala Greciei, Atena, în zilele de 21-22 octombrie. În cadrul conferinței, se va discuta despre criza de sănătate publică Covid-19 și schimbul de experiență între state, rolul parlamentelor naționale în asigurarea dreptului la un mediu sănătos și durabil, viitorul comun al tuturor cetățenilor europeni.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: