Igor Grosu: „Mie îmi pare rău că poporul rus a ajuns să fie guvernat de indivizi ca Putin”
Full Article 40 second read

Igor Grosu: „Mie îmi pare rău că poporul rus a ajuns să fie guvernat de indivizi ca Putin”

Președintele Parlamentului Igor Grosu spune că îi pare rău că poporul rus, care are un potențial enorm, a ajuns să fie guvernat de un individ ca Vladimir Putin. Declarația a fost făcută în cadrul ediției, din 6 martie, a emisiunii „La 360 de grade”, de la Radio Moldova.

„Mie îmi pare rău pentru poporul rus că au ajuns să fie guvernați de așa indivizi cum este Putin, care, după mine, comite crime asupra umanității. E un popor cu talente, cu potențial enorm, o cultură pe care am studiat-o, cu oameni de valoare, dar iată trăiesc o perioadă foarte complicată și creează mari nenorociri vecinilor”, a menționat șeful legislativului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: