IGP a prezentat noile încălcări înregistrate până la ora 17:30 la secțiile de votare: Trasee blocate, coruperea alegătorilor
Full Article 1 minutes read

IGP a prezentat noile încălcări înregistrate până la ora 17:30 la secțiile de votare: Trasee blocate, coruperea alegătorilor

Inspectoratul General al Poliției (IGP) a înregistrat 137 de încălcări în ziua scrutinului prezidențial din 1 noiembrie, printre care 12 cazuri de fotografiere a buletinelor de vot și 13 cazuri de blocare a traseelor din țară.

Pe parcursul zilei, poliția a înregistrat 13 cazuri de blocare a traseelor din țară și anume: 1 caz la Florești, 4 cazuri la Dubăsari, 1 caz la Rezina, 6 cazuri la Bender și 1 caz la Căușeni.

Informațiile au fost prezentate în cadrul unui briefing de presă de către Marin Maxian, șeful adjunct al IGP.

Totodată, Maxian a solicitat celor care dețin informații cu dovezi referitor la incidente din cadrul secțiilor de votare, să le expedieze imediat poliției.

În cadrul aceluiași briefing, șeful adjunct al IGP a anunțat despre 2 accidente grave care au avut loc astăzi, în urma cărora 7 persoane au avut de suferit.

Potrivit adjunctului de la IGP, în toate cazurile, oamenii legii au intervenit și au documentat cazurile în baza legii.

Menționăm că până la ora 18:00 au votat peste un milion 120 de mii de alegători. Rata de participare la vot se apropie de 40 la sută.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: