IGP a prezentat noile încălcări înregistrate până la ora 17:30 la secțiile de votare: Trasee blocate, coruperea alegătorilor
Full Article 1 minutes read

IGP a prezentat noile încălcări înregistrate până la ora 17:30 la secțiile de votare: Trasee blocate, coruperea alegătorilor

Inspectoratul General al Poliției (IGP) a înregistrat 137 de încălcări în ziua scrutinului prezidențial din 1 noiembrie, printre care 12 cazuri de fotografiere a buletinelor de vot și 13 cazuri de blocare a traseelor din țară.

x

Pe parcursul zilei, poliția a înregistrat 13 cazuri de blocare a traseelor din țară și anume: 1 caz la Florești, 4 cazuri la Dubăsari, 1 caz la Rezina, 6 cazuri la Bender și 1 caz la Căușeni.

Informațiile au fost prezentate în cadrul unui briefing de presă de către Marin Maxian, șeful adjunct al IGP.

Totodată, Maxian a solicitat celor care dețin informații cu dovezi referitor la incidente din cadrul secțiilor de votare, să le expedieze imediat poliției.

În cadrul aceluiași briefing, șeful adjunct al IGP a anunțat despre 2 accidente grave care au avut loc astăzi, în urma cărora 7 persoane au avut de suferit.

Potrivit adjunctului de la IGP, în toate cazurile, oamenii legii au intervenit și au documentat cazurile în baza legii.

Menționăm că până la ora 18:00 au votat peste un milion 120 de mii de alegători. Rata de participare la vot se apropie de 40 la sută.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: