IGP: Bărbatul care a descărcat o remorcă de mere în fața Ministerului Agriculturii era drogat
Full Article 2 minutes read

IGP: Bărbatul care a descărcat o remorcă de mere în fața Ministerului Agriculturii era drogat

Bărbatul de 38 de ani care a descărcat o cantitate mare de mere în fața Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare din centrul capitalei se afla sub influența substanțelor narcotice, a anunțat pe 12 octombrie Inspectoratul General al Poliției. Individul are antecedente penale, fiind de mai multe ori certat cu legea.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a refuzat să înlăture dezordinea provocată în spațiul public și a manifestat un comportament specific.

„Fiind escortat la Dispensarul Republican de Narcologie și prelevate probele biologice, rezultatul a fost pozitiv la consumul de marijuana, fapt recunoscut și de el. Ulterior a fost condus la Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru documentare pentru huliganism și încălcarea regulilor de asigurare a curățeniei”, precizează IGP.

El riscă dosar penal și pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate produsă de alte substanțe.

Amintim că susținătorii Partidului ȘOR au organizat pe 12 octombrie un flashmob în fața Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare. Reprezentanții partidului s-au plâns că produsele agricultorilor locali nu sunt susținute pe piața internă. Prin urmare, manifestanții sub formă de protest au descărcat o remorcă plină cu mere în fața Ministerului. La scurt timp, producția a fost colectată de aceeași manifestanți.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: