În regiunea transnistreană a fost prelungită starea de urgență în economie
Full Article 30 second read

În regiunea transnistreană a fost prelungită starea de urgență în economie

În Transnistria a fost prelungită starea de urgență în economie până pe 31 martie. Decizia a fost luată, pe 14 februarie, în cadrul ședinței „Consiliului Suprem” de la Tiraspol.

Precizăm că regimul stării de urgență în Transnistria a fost declarat pentru prima dată la 21 octombrie 2022, ca urmare a reducerii livrărilor de gaze naturale rusești în regiune, al căror volum era insuficient pentru funcționarea întreprinderilor, pentru nevoile populației și pentru a genera energie electrică pentru exportul către centralele electrice de stat din Moldova.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: