În capitală se desfășoară un maraton de vaccinare cu Johnson & Johnson și AstraZeneca (FOTO)
Full Article 2 minutes read

În capitală se desfășoară un maraton de vaccinare cu Johnson & Johnson și AstraZeneca (FOTO)

Astăzi, 18 iulie, se desfășoară cel de-al treilea maraton universitar de imunizare împotriva COVID-19 cu genericul „De la student la student”. În cadrul acestuia, se efectuează rapelul cu AstraZeneca, dar și vaccinarea cetățenilor cu Johnson & Johnson (serul se administrează într-o singură doză).

Evenimentul este organizat de Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”.

Toate persoanele imunizate cu AstraZeneca la prima etapă a maratonului (21-23 mai) urmează să se prezinte astăzi până la ora 18:00, fără programare prealabilă, cu buletinul de identitate și certificatul primit la administrarea primei doze de AstraZeneca. Totodată, cetățenii pot să se vaccineze cu Johnson & Johnson – doză unică. La fel, se poate administra prima doză de AstraZeneca.

La punctul de vaccinare deschis în incinta Complexului Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu, 25) au fost organizate 8 fluxuri de imunizare.

În ajun, la Chișinău s-a desfășurat a doua etapă de imunizare cu serul Sputnik V pentru cele circa 4 mii de persoane imunizate cu prima doză în cadrul maratonului din 26 iunie.

***

De la lansarea campaniei de imunizare împotriva coronavirusului, pe 2 martie, până în prezent – au fost vaccinați aproape 359 de mii de oameni cu ambele doze de vaccin.

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare şi în aer liber

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane stând jos, persoane în picioare, interior şi text care spune „PUNCT DE VACCINARE 23”

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând jos, stând în picioare şi interior

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare, interior şi text care spune „PUNCT DE VACCINARE 23”

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi interior

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: