„Politică pe necazul oamenilor”. Grecianîi promite că angajații de la stația de irigare din Briceni își vor primi salariile restante
Full Article 1 minutes read

„Politică pe necazul oamenilor”. Grecianîi promite că angajații de la stația de irigare din Briceni își vor primi salariile restante

Președinta parlamentului, Zinaida Grecianîi, a anunțat joi, 30 ianuarie, pe pagina sa de Facebook, că angajații stației de irigare din Briceni își vor primi salariile „în cel mai scurt timp”. Totodată, aceasta este de părere că subiectul a fost politizat.

„Au fost făcute deja demersurile necesare, bani au fost identificați și în perioada imediat următoare oamenii vor primi salariile. Menționez că cineva încearcă să speculeze și să facă politică pe necazul oamenilor. Cinci luni, când Maia Sandu a condus guvernul, nu s-a făcut nimic. În această perioadă s-au acumulat multe probleme și acum se găsesc soluții pentru fiecare caz în parte”, a notat Zinaida Greceanîi.

Amintim că un grup de angajați ai întreprinderii de stat din Briceni, specializată în irigări, au apărut, joi, 30 ianuarie, într-o conferință de presă, alături de doi deputați ai Platformei Demnitate și Adevăr. Muncitorii susțin că nu și-au mai primit salariile de aproape un an, deși instituția continuă să activeze.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: