În Chișinău va reveni mirosul urât? Ceban susține că a obținut informații secrete de la foști angajați ai SIS (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

În Chișinău va reveni mirosul urât? Ceban susține că a obținut informații secrete de la foști angajați ai SIS (VIDEO)

Primarul capitalei Ion Ceban susține că ar fi fost informat de către foști angajați ai Serviciului de Informații și Securitate (SIS) despre posibile sabotări din partea autorităților centrale. Mai exact, potrivit edilului, s-ar urmări provocarea intenționată a apariției mirosului neplăcut de la stația de epurare.

Ceban susține că a fost informat despre planificarea unor acțiuni de sabotaj, pentru ca în capitală să reapară mirosul neplăcut, la fel ca în alți ani.

„Mi-au apărut unele informații, inclusiv de la foștii colaboratori ai SIS-ului din municipalitate. Stimați chișinăuieni, dacă ați observat, este primul an în ultimii 30 de ani, când în Chișinău nu pute! Nu pute a rahatul pe care ne-am obișnuit să îl mirosim în special în perioada vară-toamnă. Am fost avertizat, inclusiv de unii foști colaboratori ai SIS-ului, nu o să le dau numele, că s-ar putea să existe în această privință, unele „bazaconii” făcute de către autoritatea centrală. Inclusiv s-a vorbit despre posibilitatea aruncării în sistemul de canalizare a unor pastile pentru ca nu cumva, în Chișinău, să existe un an în care să nu pută”, a declarat Ceban.

Edilul i-a cerut directorului Apă Canal-Chișinău, Anatolie Lichii, să verifice dacă există astfel de blocaje. De asemenea, acesta a solicitat să fie întocmit, până săptămâna viitoare, un raport cu privire la eventuale riscuri, în contextul în care debitul apei râului Nistru ar fi foarte scăzut.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: