În clădirea Președinției Republicii Moldova s-a declanșat alarma de incendiu. Ce au stabilit specialiștii la fața locului 
Full Article 40 second read

În clădirea Președinției Republicii Moldova s-a declanșat alarma de incendiu. Ce au stabilit specialiștii la fața locului 

O eroare tehnică a declanșat alarma de incendiu în clădirea Președinției Republicii Moldova. Cu mai multe precizări în acest sens au venit în dimineața zilei de 7 martie reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. 

Pompierii declară că au intervenit în dimineața zilei de 7 martie pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr.154 din municipiul Chișinău.

Intervenția a avut loc urmare a declanșării sistemului de semnalizare la incendiu în clădirea Președinției Republicii Moldova.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 09:04. Au fost trimise 10 echipaje de salvatori și pompieri.

La fața locului nu a fost depistată nici o sursă de ardere.

Potrivit primelor cercetării s-a stabilit că alarma s-a declanșat în urma unei erori tehnice.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: