În grădinițele, școlile și spitalele din Chișinău începe conectarea la încălzire
Full Article 1 minutes read

În grădinițele, școlile și spitalele din Chișinău începe conectarea la încălzire

Până la sfîrșitul săptămânii curente, în grădinițele, școlile și spitalele din municipiul Chișinău va începe conectarea la încălzire. Anunțul a fost făcut de către primarul Ion Ceban, care a precizat că a avut deja discuții în acest sens cu reprezentanții Termoelectrica.

„Știu că situația privind aprovizionarea cu gaze naturale este cea care este, citim noutățile și așteptăm deciziile autorităților, dar în încăperi este destul de rece – mă refer la micuții de la grădinițe, școli și spitalele municipale. Situația este cea care este, dar mai ales cei mici nu trebuie să stea încotoșmănați în încăperi – afară e frig, înăuntru nu-i tare cald. Am discutat și cu Termoelectrica și solicit ca în toate instituțiile educaționale și în cele din domeniul sănătății să fie conectată, treptat, căldura pe parcursul acestei săptămâni”, a declarat Ceban în cadrul ședinței Primăriei din 11 octombrie.

În subordinea Primăriei mun. Chișinău sunt 134 de grădinițe, 135 de școli și licee și 62 de instituții medicale. O parte din acestea dispun de centrale termice autonome.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: