În incinta Aeroportului Chișinău a fost constituit un punct de vaccinare. Ce seruri sunt disponibile?
Full Article 2 minutes read

În incinta Aeroportului Chișinău a fost constituit un punct de vaccinare. Ce seruri sunt disponibile?

În cadrul Aeroportului Internațional Chișinău a fost constituit un punct de vaccinare împotriva coronavirusului. Astfel, toți cetățenii se pot vaccina cu vaccinurile disponibile: AstraZeneca, Pfizer sau Johnson&Johnson. Vaccinarea este gratuită și este nevoie doar cu prezentarea buletinului de identitate.

„Obiectivul nostru este de a imuniza 70% din populația țării, pentru a asigura acea imunitate colectivă care ne va permite să ieșim din pandemie. În acest context, întreprindem toate acțiunile necesare pentru a aduce vaccinarea mai aproape de cetățeni. Rămâne ca oamenii să înțeleagă importanța și beneficiile vaccinării, care astăzi este unica șansă de a reveni la o viață normală”, a subliniat secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Denis Cernelea.

Administrația Aeroportului Internațional Chișinău a menționat că pasagerii se pot vaccina în incinta terminalului, zona comună.

„Zborurile prin Aeroportul Internațional Chișinău înseamnă în primul rând siguranță și confort, iată de ce pe lângă oportunitatea vaccinării în aeroport, compania Avia Invest implementează zilnic toate măsurile de siguranță în vederea prevenirii și răspândirii pandemiei”, a menționat purtătoarea de cuvânt a companiei Avia Invest, Rodica Rusu.

Punctul de vaccinare este deschis în intervalul orelor 8.00-20.00. De la începutul campaniei de vaccinare, în Republica Moldova, au fost administrate 955.799 de doze de vaccin. Doar puțin peste 438 de mii de persoane au beneficiat până acum de ambele doze.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: