În instituțiile de învățământ din capitală au loc lucrări de reparație. Acestea vor fi finalizate până la începerea noului an de studiu
Full Article 1 minutes read

În instituțiile de învățământ din capitală au loc lucrări de reparație. Acestea vor fi finalizate până la începerea noului an de studiu

În prezent, în 79 de instituții de învățământ municipale au loc lucrări de reparație, iar în 28 de școli și grădinițe aceste lucrări au fost deja finalizate.

Potrivit Primăriei Chișinău, în total este prevăzută reabilitarea a 142 de instituții. Toate lucrările de reparație în școlile și grădinițele din capitală urmează a fi finalizate până la începerea noului an de învățământ 2020-2021.

Precizăm că astăzi, 29 iunie, edilul capitalei a anunțat că în cele 126 de instituţii de educaţie timpurie din capitală au fost procurate bunuri materiale, în sumă de 4 milioane 442 mii lei. Este vorba de dezinfectanți pentru mâini și suprafețe, termometre infraroșu, lămpi antibacteriene, inventar moale, uscătoare pentru mâini, măști de protecție pentru angajații din blocurile alimentare și punctele medicale, viziere, etc.

Tot astăzi, președintele Igor Dodon a declarat, după ședința conducerii de vârf a țării, că se înregistrează o dinamică favorabilă privind pandemia de COVID-19, iar dacă situația va rămâne stabilă, grădinițele din țară ar putea fi redeschise după 15 iulie.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: