În Moldova a apărut prima asigurare de la coronavirus
Full Article 4 minutes read

În Republica Moldova, de altfel, ca și în restul lumii, în timpul pandemiei au fost întreprinse un șir de acțiuni menite să împiedice răspândirea coronavirusului. A fost sistată activitatea sectoarelor de divertisment și sport, dar și a grădinițelor. Iar școlile și universitățile, inclusiv companiile de stat și cele private au recurs la lucrul de la distanță. Timp de câteva luni chiar și transportul public a circulat în regim special. Toate aceste măsuri s-au implementat pentru a împiedica răspândirea infecției cu virusul de tip nou SARS-Cov-2. Dar, din nefericire, rapoartele Comisiei Excepționale au arătat că cifrele persoanelor infectate sunt oricum în creștere, iar Moldova e în lista țărilor de „neinvidiat”.

Cum să te protejezi pe tine și familia ta de COVID-19? Dincolo de respectarea tuturor normelor igienice de precauție și distanță socială, îți recomandăm această asigurare medicală opțională în caz de infectare cu COVID-19 de la compania „Intact Asigurări Generale”.

De ce să beneficiezi de o asigurare dedicată COVID-19?

Foarte multe persoane, din păcate, gândesc greșit și anume, că asigurarea e o irosire de bani.

Dar în contextul actual, când e pandemie în toată lumea, nici nu știi de unde vine primejdia.

Îmbolnăvirea cu noul tip de coronavirus înseamnă nu doar un pericol pentru sănătatea ta, ci și pentru bugetul fiecăruia dintre noi.

Cu așa lucruri nu se riscă. Mai ales că există opțiunea să-ți vezi de ale tale liniștit și să nu îți imaginezi mereu scenarii groaznice despre ce se poate întâmpla cu tine și familia ta. Chiar dacă planifici o plecare peste hotare, atunci când ți se va ivi această oportunitate, fiind încă acasă, gândește-te bine și ia în calcul toate riscurile călătoriei. Un singur lucru e cert: asigurarea medicală în caz de coronavirus – e cel mai rațional plan de rezervă în caz de infectare cu COVID-19.

Să fie oare suma de 99 de lei o sumă prea mare pentru a trăi fără griji?

Asigurarea în caz de COVID-19 e disponibilă deja online. Comand-o!

Din nefericire, COVID-19 nu e o invenție de speriat lumea – dar e un pericol iminent. Pentru că astăzi există un risc înalt nu doar de infectare dar și de răspândire a infecției printre rude și apropiați.

Polița de asigurare în caz de coronavirus de la compania „Intact Asigurări Generale” îți va garanta un ajutor financiar la timp în această perioadă grea. În caz de îmbolnăvire cu COVID-19 suma eliberată pentru fiecare persoană asigurată constituie 8000 de lei.

Vom menționa în acest sens, că te poți asigura nu doar pe tine, dar și pe copiii tăi. Cu atât mai mult că recent, conducerea țării s-a arătat dispusă să permită reluarea frecventării a instituțiilor de învățământ începând cu 1 septembrie. Oare, în așa condiții, merită să ne lăsăm în mâna sorții? Școlile inevitabil sunt spații aglomerate și orice măsuri de precauție nu ai lua, copiii vor continua să comunice între ei. Și unde vom fi noi să-i oprim?

Tocmai de asta, compania „Intact Asigurări Generale” oferă aceste posibilități de asigurare nu doar pentru adulți, ci și pentru copii, care sunt destul de vulnerabili în fața acestui pericol.

Ne mândrim cu faptul că „Intact Asigurări Generale” este un concurent profesionist pe piața asigurărilor din Republica Moldova. În momentul de față, este prima companie care oferă poliță de asigurare în caz de coronavirus pe întregul teritoriu al țării. În total, îți punem la dispoziție 2 feluri de asigurare:

Asigurare pentru 3 luni. Pret: 99 lei;
Asigurare pentru 6 luni. Preț: 199 lei.

Și nu e nevoie să mergi la biroul companiei pentru a obține o poliță de asigurare. La Darwin ai ocazia să cumperi asigurarea online!

Asigurarea în caz de COVID-19 este destinată atât adulților, cât și copiilor. Polița intră în vigoare după 14 zile de la semnarea contractului de asigurare.

Află mai multe detalii în orice Darwin Store sau la nr. de telefon: 060 78 22 23

Asigură-ți sănătatea ta și a celor din jur pentru a fi încrezut în ziua de mâine!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: