În Moldova va fi creată o Agenție pentru tineret. Gavrilița: Vom face să ieșim din crize cu o generație pregătită să aducă RM în UE
Full Article 1 minutes read

În Moldova va fi creată o Agenție pentru tineret. Gavrilița: Vom face să ieșim din crize cu o generație pregătită să aducă RM în UE

Premierul Natalia Gavrilița a participat, pe 11 august, la Conferința Națională a Tineretului din Moldova. În cadrul evenimentului, prim-ministra a anunțat că în perioada apropiată în țara noastră va fi creată o Agenție pentru tineret. 

„Pe parcursul istoriei Republicii Moldova, au fost mai multe evenimente care au definit generații întregi. Voi, tinerii de astăzi, treceți printr-o perioada marcată de crize, dar anume felul în care v-ați implicat în gestionarea crizei refugiaților va defini parcursul generației voastre”, a spus Gavrilița.

Premierul a menționat că Guvernul rămâne concentrat pe promovarea politicilor de tineret, iar în perioada apropiată va fi creată o Agenție pentru tineret.

„Avem mai multe inițiative și vă asigur că vom depune toate eforturile ca, împreună cu dumneavoastră, să menținem drept prioritate realizarea politicilor pentru tineri. Vom lucra și vom face tot posibilul ca să ieșim din toate crizele puternici și cu o generație pregătită să aducă Moldova în Uniunea Europeană”, a menționat prim-ministra.

Amintim că anual, pe 12 august, împreună cu celelalte 192 de state membre ale ONU, Republica Moldova celebrează Ziua Internațională a Tineretului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: