În perioada 21-23 iulie Flyone a anulat patru zboruri. Care sunt explicațiile companiei aeriene
Full Article 2 minutes read

În perioada 21-23 iulie Flyone a anulat patru zboruri. Care sunt explicațiile companiei aeriene

Compania Flyone anunță că în perioada 21-23 iulie au fost anulate patru curse aeriene. Este vorba despre zborul Chișinău – Amsterdam, Chișinău – Tel Aviv, Chișinău – Nisa și Chișinău – Dusseldorf. Potrivit companiei, industria aeronautică trece prin momente de maximă încercare și este pusă în fața multiplelor provocări. Printre cauzele care amplifică aceste situații sunt și alertele cu bombă de la Aeroportul din capitală, potrivit Flyone.

„Aeroportul Internațional Chișinău se confruntă cu o criza nemaiîntâlnită anterior – alerte cu explozibil, cu o regularitate zilnică sau chiar de câteva ori pe zi. Reacția necesară și precaută a autorităților, timpul de câteva ore necesar pentru administrarea fiecărei alerte cu bombă, duc la suspendarea activității aeroportului și al companiilor aeriene. Acest lucru distorsionează iremediabil capacitatea companiilor aeriene de a opera cursele regulate la timp sau chiar pun sub amenințare operarea unor curse”, se arată într-un comunicat al companiei.

De asemenea, mai menționează sursa citată, aeroporturile și serviciile de deservire la sol se confruntă cu lipsa de personal, greve și proteste reducând esențial capacitatea de a deservi cursele aeriene și pasagerii.

„Din aceste motive, multe aeroporturi au redus orele de muncă afectând capacitatea companiilor aeriene de a opera zboruri”, comunică Flyone.

Pasagerii care au avut de suferit de pe urma acestei modificări de oră sunt îndemnați să se adreseze la agențiile de unde au procurat biletele sau la compania Flyone, dacă acestea au fost cumpărate online.

„Ne cerem scuze pentru incomoditățile create, vă asigurăm ca toate solicitările se procesează și absolut toți pasagerii vor fi compensați în conformitate cu regulile aplicabile”, susțin reprezentanții companiei Flyone.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: