În PMAN se vor desfășura repetiții dedicate Zilei Independenței. Traficul rutier va fi restricționat
Full Article 50 second read

În PMAN se vor desfășura repetiții dedicate Zilei Independenței. Traficul rutier va fi restricționat

Traficul rutier în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale va fi sistat temporar în legătură cu desfășurarea repetițiilor dedicate manifestărilor cultural-artistice organizate de Ziua Independenții Republicii Moldova. 

„Miercuri, 24 august 2022, ora 10:00-12:00 și vineri, 26 august 2022, ora 13:00-15:00, va fi sistată temporar circulația rutieră pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul Pieții Marii Adunări Naționale (PMAN)”, precizează Primăria într-un comunicat.

Astfel, pe perioada desfășurării repetițiilor circulația transportului public va fi redirecționată, ocolind PMAN pe străzile adiacente.

De asemenea, de pe 26 august de la ora 20:00 până pe 27 august, ora 24:00, va fi suspendat traficul rutier pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul PMAN, iar transportului public de pasageri va fi redirecționat.

Conducătorii auto care traversează sectoarele de drum unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: