La Chișinău are loc un târg al universităților din România
Full Article 2 minutes read

La Chișinău are loc un târg al universităților din România

În perioada 7-10 iulie are loc cea de-a XI-a ediție a Târgului Universităților din România, organizat de Federația Tinerilor Basarabeni. În cadrul evenimentului, reprezentații centrelor universitare din România prezintă absolvenților de gimnaziu și de liceu din Republica Moldova ofertele educaționale pentru anul 2022-2023. 

Pe 7 și 8 iulie târgul se desfășoară pe Aleea Clasicilor Români din Chișinău, între orele 09.00-16.00. În cazul în care timpul va fi ploios, evenimentul se va desfășura la Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”, comunică IPN.

La 9 iulie, Târgul Universităților din România va avea loc la Bălți, la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, la fel între orele 09.00 – 16.00. La Cahul evenimentul se va desfășura în data de 10 iulie la Universitatea „B.P. Hașdeu”, între orele 10.00 – 15.00.

În cadrul Târgului Universităților din România, absolvenții vor putea afla care este procesul de admitere la studiile preuniversitare și universitate din România din anul curent, care sunt ofertele academice ale instituțiilor de învățământ din țara vecină, dar și care sunt activitățile de voluntariat în cadrul asociațiilor de studenți și elevi basarabeni din cele mai mari centre universitare din România.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: