În Turcia a fost finalizată inspecția primei nave cu cereale ucrainene: ce urmează
Full Article 40 second read

În Turcia a fost finalizată inspecția primei nave cu cereale ucrainene: ce urmează

Reprezentanții Rusiei, Ucrainei, Turciei și ONU au finalizat inspecția navei Razoni, încărcată cu cereale ucrainene, comunică Evropeiskaea Pravda. Verificările au fost efectuate astăzi, în zona Rumelifeneri de lângă Istanbul. 

Nava a fost inspectată timp de o oră și jumătate.

Ministerul turc al Apărării a declarat că nava va trece prin strâmtorile Turciei și se va îndrepta către portul de destinație – Tripoli, nordul Libanului.

Amintim că pe 1 august curent, ministrul Infrastructurii al Ucrainei a anunțat că nava Razoni a părăsit Odesa cu 26.000 tone de porumb ucrainean.

Pe 2 august curent, Ministerul turc al Apărării a confirmat sosirea transportului cu cereale ucrainene – prima navă autorizată în baza acordului dintre Ucraina, Rusia și Turcia, sub egida ONU.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: