Încă 5 decese în rândul pacienților infectați cu COVID-19. Victimele sunt din Ialoveni, Hîncești și Chișinău
Full Article 1 minutes read

Încă 5 decese în rândul pacienților infectați cu COVID-19. Victimele sunt din Ialoveni, Hîncești și Chișinău

În Republica Moldova au fost înregistrate încă 5 decese în rândul pacienților infectați cu noul coronavirus. Bilanțul a ajuns, astfel, la 828 de decese.

x

Deces 824: Bărbat de 70 ani, din raionul Ialoveni. Transferat la data de 23 iulie, de la Spitalul de Stat la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, cardiopatie mixtă.

Deces 825: Femeie de 74 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 22 iulie, la Spitalul Clinic Municipal “Gh. Paladi”. Comorbidități: cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 826: Femeie de 70 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 26 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: insuficiență renală, obezitate, diabet zaharat.

Deces 827: Bărbat de 75 ani, din mun. Chișinău. Transferat la data de 25 iulie,  de la Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: insuficiență renală, obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 828: Bărbat de 54 ani, din raionul Hîncești. Internat la data de 01 august, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

De asemenea, pe 6 august au fost înregistrate încă 406 cazuri de infectare cu COVID-19.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: