Încă o moarte misterioasă a unui top-manager rus. Fostul șef al unei companii de gaz, găsit fără viață
Full Article 2 minutes read

Încă o moarte misterioasă a unui top-manager rus. Fostul șef al unei companii de gaz, găsit fără viață

În Spania a fost depistat corpul neînsuflețit al fostului top manager al uneia dintre cele mai mari companii de gaz din Rusia „Novatek” Serghei Protosenia. La fel, au fost găsite fără viață soția și fiica sa. Poliția presupune că acesta le-ar fi ucis, iar apoi s-a sinucis. Scenariul pare trans la indigo cu cazul Avaev, fost vicepreședinte al Gazprombank, găsit împușcat alături de fiica și soția sa, acum câteva zile.

Familia fostului top manager se afla în casa familiei din Spania, unde urma să sărbătorească Paștele. Serghei Protosenia, soția sa Natalia și fiica lor de 18 ani au plecat la Girona, în timp ce fiul lor a rămas în Franța. Tânărul a bătut alarma după ce mama sa nu i-a mai răspuns la telefon.

Corpurile neînsuflețite ale femeii și fiicei au fost găsite în camere diferite cu multiple răni de cuțit. Serghei Protosenia a fost găsit spânzurat în grădină. Alături de el era un topor și un cuțit.

Conform primelor investigații, bărbatul și-ar fi ucis soția și fiica în timp ce acestea dormeau, după care s-ar fi sinucis.

Amintim că, pe 18 aprilie, fostul vicepreședinte al Gazprombank Vladislav Avaev, soția și fiica sa de 13 ani au fost găsiți morți, la Moscova. Oamenii legii au declarat că examinează mai multe versiuni, principala fiind că bărbatul și-a împușcat soția și fiica minoră, după care s-a sinucis.

Pe 7 martie, Novaya Gazeta a publicat o investigație despre doi top manageri Gazprom, care au fost găsiți morți de la începutul anului curent.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: