Încă trei decese în rândul pacienților infectați cu COVID-19. În total, 5 persoane au murit pe parcursul zilei de duminică
Full Article 50 second read

Încă trei decese în rândul pacienților infectați cu COVID-19. În total, 5 persoane au murit pe parcursul zilei de duminică

În Republica Moldova au fost înregistrate încă trei decese în rândul pacienților infectați cu noul coronavirus. În total, pe parcursul zilei de 5 iulie au decedat 5 persoane.

Deces 583: Femeie de 63 ani, din r-nul Criuleni, internată la IMSP SR Criuleni, pe 3 iulie. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie.

Deces 584: Femeie de 60 ani, din r-nul Criuleni, internată la IMSP SR Criuleni, pe 27 iunie. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate de gr. II, hipertensiune arterială gr. II.

Deces 585: Bărbat de 47 ani, din r-nul Florești, transferat de la IMSP SR Florești, la Spitalul Clinic Bălți, pe 30 iunie, cu diagnosticul pneumonie polisegmentară bilaterală, insuficiență respiratorie acută.

Amintim că în dimineața de 5 iulie, Ministerul Sănătății a anunțat încă două decese în rândul pacienților infectați cu COVID-19: doi bărbați din Ialoveni și Drochia.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: