Incendiu pe teritoriul unui complex de odihnă din Sângerei: erau cazați 10 refugiați din Ucraina
Full Article 1 minutes read

Incendiu pe teritoriul unui complex de odihnă din Sângerei: erau cazați 10 refugiați din Ucraina

Într-o casă cu două nivele de pe teritoriul unui complex de odihnă din Sângerei s-a produs un incendiu. Potrivit autorităților, 10 refugiați din Ucraina erau cazați în locuință. La fața locului au mers trei echipe de salvatori pentru a lupta cu focul. Persoane decedate sau traumatizate nu au fost raportate.

La 5 martie, ora 20:25, în orașul Biruința, raionul Sângerei, pe teritoriul unui complex de odihnă într-o casa cu două nivele, unde erau cazate 10 persoane refugiate din Ucraina s-a produs un incendiu.

La fața locului pentru lichidarea arderii au intervenit 3 echipe de salvatori. Ajunși la destinație, pompierii au stabilit că incendiul a afectat circa 4m2 din căptușeala de pe perete și 6m2 de sub tavan. Salvatorii au reușit stingerea incendiului fără ca acesta să obțină răspândire.

Persoane decedate sau traumatizate nu au fost raportate. Oamenii care locuiau în interiorul locuinței au fost cazate într-o altă încăpere de pe teritoriul complexului de odihnă.

Cauza izbucnirii incendiului și prejudiciul material se stabilesc.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: