Incendiul cu 3 morți din str. Pietrarilor: versiunea preliminară privind izbucnirea flăcărilor
Full Article 1 minutes read

Incendiul cu 3 morți din str. Pietrarilor: versiunea preliminară privind izbucnirea flăcărilor

Experții au stabilit versiunea preliminară a motivului izbucnirii incendiului din str. Pietrarilor, Chișinău, în urma căruia și-au pierdut viața trei persoane. Astfel, potrivit anchetei, focul a pornit de la o țigară nestinsă.

Contactată de NM, Liliana Pușcașu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) a precizat că expertiza medico-legală nu a fost finalizată. Astfel, deocamdată nu pot fi făcute publice detalii despre cele trei victime care și-au pierdut viața în apartamentul cuprins de flăcări.

În același timp, din primele informații, focul ar fi izbucnit de la o țigară.

Identitatea persoanelor urmează a fi stabilită, are loc expertiza medico-legală. Laboratorul experimental antiincendiar cercetează cazul lansând ca versiune prealabilă imprudența în timpul fumatului”, a precizat Pușcașu.

Amintim că, pe 27 aprilie, un incendiul puternic a izbucnit într-un apartament situat la etajul 7 al unui bloc de locuit de pe strada Pietrarilor nr. 8, din Chișinău. În urma lichidării flăcărilor, pompierii au descoperit corpurile neînsuflețite a trei persoane. În același timp, o persoană a fost transportată la spital.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: