Inspectoratele de Poliție Soroca, Sângerei și Fălești au conducători noi. Cine e preluat funcția de șef-adjunct al IGP?
Full Article 2 minutes read

Inspectoratele de Poliție Soroca, Sângerei și Fălești au conducători noi. Cine e preluat funcția de șef-adjunct al IGP?

Ministrul Afacerilor Interne Ana Revenco a numit un nou șef adjunct al Inspectoratului General al Poliției – comisarul șef Alexandru Bejan. De asemenea, au fost numiți în funcție noi șefi ai Inspectoratelor de Poliție Soroca, Sîngerei și Fălești.

Alexandru Bejan, care a deținut funcția de șef al Direcției management operațional din cadrul IGP, a preluat funcția de șef-adjunct al IGP. Acesta a fost prezentat echipei de către ministrul de Interne Ana Revenco. Noul șef adjunct va fi responsabil de segmentul securitate și ordine publică.

Totodată, prin ordinul șefului Inspectoratului General al Poliției, Iurie Podarilov au fost numiți  noi conducători de instituții. Aceștia au fost prezentați efectivului în cadrul unor vizite de lucru în teritoriu.

Șef interimar al Inspectoratului de poliție Soroca a fost numit comisarul principal Octavian Cebotarenco. Acesta activează în cadrul Ministerului Afacerilor Interne din anul 2000, iar până acum a ocupat funcția de șef al Secției Investigații Infracțiuni al aceluiași inspectorat.

La Inspectoratul de poliție Sîngerei a fost numit șef interimar – comisarul principal Mihail Banaru, care activează în Ministerul Afacerilor Interne din 2002. Până la numirea în funcția de sef al inspectoratului, acesta a deținut funcția de ofițer operativ de serviciu al serviciului de gardă al Secției coordonare operațională din același inspectorat.

La Inspectoratul de poliție Fălești a fost numit șef interimar – comisarul principal Vitalie Popovici. Acesta și-a început activitatea în anul 2004. Anterior a deținut funcția de șef al Secției coordonare operațională a Inspectoratului de poliție Fălești. 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: