Inspectoratul General de Carabinieri rămâne fără conducere. Ștefan Pavlov a demisionat
Full Article 30 second read

Inspectoratul General de Carabinieri rămâne fără conducere. Ștefan Pavlov a demisionat

Guvernul Republicii Moldova a aprobat demisia, în cadrul ședinței din 7 decembrie, a șefului Inspectoratului General de Carabinieri Ștefan Pavlov.

S-a propus și aprobat încetarea raporturilor de serviciu al lui Ștefan Pavlov din funcția de comandat general al Inspectoratului General de Carabinieri din 15 decembrie 2022.

Pavlov a fost numit în funcție în noiembrie 2019. Pavlov a absolvit Facultatea de Jandarmerie la București și a fost șef adjunct al brigăzii cu destinație specială „Fulger” și șef la SPIA al MAI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: