Update. Interdicție de circulație la Kiev: este oprită deplasarea prin oraș noaptea
Full Article 2 minutes read

Update. Interdicție de circulație la Kiev: este oprită deplasarea prin oraș noaptea

La Kiev, din 26 martie până pe 28 martie este introdusă restricția de circulație. Locuitorii Kievului vor putea ieși din case doar pentru a merge la un adăpost în cazul unei sirene de avertizare. O declarație în acest sens a fost făcută astăzi, de primarul Kievului Vitalii Kliciko. 

UPDATE: Mai târziu, primarul Kievului a menționat că restricția de circulație va fi în vigoare începând cu seara până dimineața. „Duminică ziua, în capitală, deplasarea va fi posibilă”, a precizat edilul.

Restricția va dura de la ora 20.00 sâmbătă până la 7.00 luni, 28 martie.

Locuitorii capitalei Ucrainei „pot ieși doar pentru a merge la un adăpost în cazul unei sirene de avertizare. Transportul public, magazinele, farmaciile și benzinăriile vor fi închise”, a precizat Kliciko.

După cum notează Ukrayinska Pravda, în acest timp, apărătorii ucraineni vor căuta activ sabotorii ruși în oraș.

Amintim că, pe 24 februarie, în jurul orei 5:00, Vladimir Putin a anunțat începerea operațiunii militare în Ucraina. Liderul de la Kiev Vladimir Zelenski a declarat stare de război în Ucraina.

Astăzi, 26 martie, se împlinesc 31 de zile de război în statul vecin.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: