Intoxicație în masă în rândul jucătorilor Manchester United după vizita în Moldova
Full Article 2 minutes read

Intoxicație în masă în rândul jucătorilor Manchester United după vizita în Moldova

Manchester United a inițiat o anchetă internă, după ce 12 jucători și membri ai staff-ului au prezentat simptome de intoxicație după călătoria în Republica Moldova.

În seara zilei de 15 septembrie, pe stadionul Zimbru de la Chișinău, a fost disputat meciul dintre Sheriff Tiraspol și Manchester United, din cadrul grupelor UEFA Europa League. Reprezentanta Republicii Moldova a pierdut în fața Manchester United cu scorul 0:2. Publicația britanică The Sun scrie că, după victorie, echipa engleză s-a întors în țară, într-un avion privat.

Potrivit publicației, primele simptome de intoxicație ar fi apărut vineri, pe 16 septembrie. În total, ar fi avut de suferit 12 jucători și membri ai staff-ului.

The Sun anunță că, în prezent, clubul încearcă să verifice dacă intoxicația a survenit din cauza mâncării pe care echipa ar fi consumat-o în timp ce se afla la Chișinău sau în avion, la întoarcere.

„Mai mulți jucători au ratat antrenamentul vineri din cauza asta, dar au putut să se antreneze din nou sâmbătă, în timp ce alții au ratat și antrenamentul de sâmbătă”, precizează publicația britanică.

Precizăm că, înainte de meci, clubul Manchester United a pregătit un ghid detaliat, de 8 pagini pentru fanii lor care au venit în Republica Moldova. Conform instrucțiunilor, fanii Manchester United au fost atenționați, inclusiv, să nu mănânce salată în Moldova.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: