Întreprinderea „Gările Auto Moderne” a anunțat despre reluarea curselor Chișinău-Odessa, începând cu 22 iunie
Full Article 2 minutes read

Întreprinderea „Gările Auto Moderne” a anunțat despre reluarea curselor Chișinău-Odessa, începând cu 22 iunie

Întreprinderea „Gările Auto Moderne” a anunțat despre reluarea curselor Chișinău-Odessa, începând cu 22 iunie. Plecarea va avea loc la orele 06:50 și 15:40 de la Gara Nord. 

Totodată, întreprinderea „Gările Auto Moderne” a anunțat că la intrarea în Ucraina, cetățenii moldoveni au nevoie de o poliță de asigurare, care ar acoperi cheltuielile legate de tratamentul COVID-19.

Aceeași sursă notează că persoanele care provin din țări cu o răspândire semnificativă, urmează a fi plasate în carantină.

Persoanele care nu s-au aflat pe teritoriul țărilor cu răspândire semnificativă și au consimțit la autoizolare vor folosi serviciul electronic prin aplicația „Rămâi acasă”, pentru a nu fi supuși carantinei. Lista țărilor cu răspândire ridicată se va reînnoi o dată la 3 zile, fiind oferită Serviciului Grăniceri de Stat al Ucrainei.

Precizăm că pe 12 iunie, Ucraina a anulat interdicția de intrare pe teritoriul său a cetățenilor străini. Cu toate acestea, persoanele care vin din țări cu o rată ridicată a cazurilor de coronavirus vor fi obligate să stea în carantină.

Potrivit Serviciului de Grăniceri al Ucrainei, statele cu o răspândire semnificativă a infecției COVID-19 sunt considerate cele în care numărul cazurilor active de coronavirus sunt de peste 40 persoane la 100 de mii de locuitori. În Republica Moldova se înregistrează 106,9 cazuri de COVID-19 la 100 de mii de persoane.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: