(VIDEO) Ceban a comentat investigația despre averile celor 5 pretori: „Vreau să văd asemenea reportaje despre oamenii din PAS”
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Ceban a comentat investigația despre averile celor 5 pretori: „Vreau să văd asemenea reportaje despre oamenii din PAS”

Primarul Chișinăului Ion Ceban a comentat investighația despre veniturile și proprietățile celor 5 pretori ai capitalei. În cadrul ședinței primăriei din 23 ianuarie edilul a declarat că „minciunile de acum încolo se vor înmulți”. În opinia sa, investigația ar avea legătură cu alegerile locale din acest an și promovarea anumitor interese.

Ion Ceban a spus că nu a văzut nimic „ieșit din comun” în acea investigație și că și-ar dori să vadă asemenea reportaje și despre membrii PAS.

„Vreau să văd asemenea reportaje despre oamenii din PAS, care și-au angajat verișoarele, cumătrii, părinții și așa mai departe, că-i plin Guvernul de nepotism și cumătrism. Unii se mai perindează au plecat peste hotare, au obosit să lucreze pentru Republica Moldova”, a declarat Ceban. (Amintim că fosta purtătoare de cuvânt a Guvernului Anastasia Taburcean, care este verișoara președintei Maia Sandu, a demisionat recent și a anunțat că pleacă din țară, pentru a fi alături de familie.)

Totodată, edilul consideră că ar fi făcute publice informații care nu ar corespunde adevărului.

„Vreau doar să vă spun că minciunile de acum încolo, așa cum atenționam anterior, doar se vor înmulți. Unii deputați vor ieși din luna februarie prin țară, pentru că au indicații să se pregătească de alegeri și îi veți vedea în toată amploarea”, a adăugat acesta.

Precizăm că jurnaliștii de la CuSens au realizat o investighației despre averile celor 5 pretori din Chișinău. Cel mai bogat dintrei este Vadim Hâncu. Se menționează că recent acesta a aderat la partidul Mișcarea Alternativă Națională (MAN), fondat de primarul Ion Ceban.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: