Ion Ceban și-a luat trei zile libere, pentru a fi alături de echipa lui Igor Dodon
Full Article 1 minutes read

Ion Ceban și-a luat trei zile libere, pentru a fi alături de echipa lui Igor Dodon

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, și-a luat trei zile libere pentru a fi alături de staff-ul electoral al candidatului Igor Dodon. Anunțul a fost făcut de către edil în cadrul unei conferințe care s-a desfășurat pe 12 noiembrie, la sediul de campanie al concurentului electoral.

„Mi-am luat trei zile libere pentru a fi alături de echipă, alături de colegi. Vreau să fiu corect atât în raport cu cetățenii, cu locuitorii mun. Chișinău, dar mai cu seamă cu cei care îmi sunt colegi”, a declarat edilul.

Ion Ceban a enumerat mai multe proiecte care țin de dezvoltarea mun. Chișinău, pe care intenționează să le implementeze în colaborare cu celelalte instituții ale statului, inclusiv cu a viitorului președinte.

La conferința de presă au participat și mai mulți primari ai suburbiilor mun. Chișinău. Aceștia și-au manifestat susținerea pentru candidatul Igor Dodon, care mizează pe al doilea mandat de președinte al țării.

***

Înaintea primurului tur de scrutin, primarul capitalei și-a luat o săptămână de vacanță, pentru a fi alături de Igor Dodon în campania electorală.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: