Israel a decis să recunoască certificatele de vaccinare COVID-19, eliberate în Moldova
Full Article 1 minutes read

Israel a decis să recunoască certificatele de vaccinare COVID-19, eliberate în Moldova

Statul Israel a luat decizia de a recunoaște certificatele de vaccinare COVID-19, eliberate de către Republica Moldova. Informația a fost confirmată de Ambasada Republicii Moldova în această țară, pe 13 decembrie.

„Urmare demersurilor Ambasadei către autoritățile israeliene privind recunoașterea certificatelor de vaccinare eliberate de către Republica Moldova, Ambasada anunță că Republica Moldova a fost inclusă în lista statelor a căror certificate de vaccinare sunt recunoscute de către Statul Israel”, se arată în comunicat.

Astfel, persoanele care au fost vaccinate pe teritoriul Republicii Moldova și dețin certificatul de vaccinare digital moldovenesc, au dreptul să intre pe teritoriul statului Israel, odată ce va fi restabilit accesul cetățenilor străini în țară, sau dacă fac parte din categoriile exceptate (mai multe detalii aici: https://bit.ly/3ELQo46), în conformitate cu procedurile și restricțiile existente și au dreptul să obțină ”Green Pass”-ul, care este utilizat doar pe plan local.

Pentru mai multe informații puteți accesa pagina oficială a Ministerului Sănătății a Statului Israel: https://bit.ly/3DPnSx6.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: