Italia: O moldoveancă a fost bătută de soț cu ciocanul. După cele întâmplate, bărbatul s-ar fi sinucis
Full Article 2 minutes read

Italia: O moldoveancă a fost bătută de soț cu ciocanul. După cele întâmplate, bărbatul s-ar fi sinucis

O moldoveancă, în vârstă de 51 de ani, stabilită în Italia, a ajuns la spital în stare gravă după ce ar fi fost bătută de soț cu un ciocan în cap. După cele întâmplate, bărbat s-ar fi sinucis, scrie Corriere Adriatico, citat de Observatorul News.

Conform sursei citate, totul s-a întâmplat, pe 20 iunie, în jurul orei locale 06:30, într-o casă din Via Santa Maria. Potrivit unei reconstituiri realizate de carabinieri, femeia, o moldoveancă în vârstă de 51 de ani, a fost lovită în repetate rânduri în cap de soț, care s-a folosit pentru a o ataca de un ciocan din cauciuc, folosit adesea de muncitori pentru a bate gresia sau faianța. Din fericire, femeia a reușit să scape şi a ieșit în stradă, acolo unde a reușit să ceară ajutor.

Bărbatul de 51 de ani a fost găsit ulterior spânzurat în cabana firmei la care era angajat. Din primele informații, se pare că bărbatul a încercat să-și ucidă soția după ce aceasta i-ar fi cerut divorțul.

Potrivit sursei citate, moldoveanca în vârstă de 51 de ani a fost internată în spital, în stare gravă, dar stabilă.


Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: