Jasmin a comentat sancțiunile americanilor în care este vizată împreună cu Ilan Șor: „Mă mândresc cu soțul meu”
Full Article 50 second read

Jasmin a comentat sancțiunile americanilor în care este vizată împreună cu Ilan Șor: „Mă mândresc cu soțul meu”

Interpreta Jasmin, cu numele real Sara Șor, a comentat sancțiunile impuse de Guvernul SUA. Aceasta a declarat că „este mândră”, informează agenția TASS pe 26 octombrie.

Artista din Rusia a declarat că sancțiunile impuse de guvernul american sunt pentru ea un „motiv de mândrie”.

„În primul rând, mă mândresc cu soțul meu. În al doilea – cu sancțiunile”, a declarat artista.

Amintim că SUA a impus sancțiuni împotriva a 9 persoane și 12 entități pentru acte de corupție și legături cu Rusia în vederea influențării rezultatului alegerilor din Republica Moldova. Este vorba despre Vladimir Plahotniuc, Ilan Șor, Sara Șor, Igor Ciaika, Ivan Zavorotnyi, Alexei Troșin, Iurii Gudilin, Olga Grak și Leonid Gonin. Cine sunt aceștia și ce acuzații li se aduc – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: