Jasmin a comentat sancțiunile americanilor în care este vizată împreună cu Ilan Șor: „Mă mândresc cu soțul meu”
Full Article 50 second read

Jasmin a comentat sancțiunile americanilor în care este vizată împreună cu Ilan Șor: „Mă mândresc cu soțul meu”

Interpreta Jasmin, cu numele real Sara Șor, a comentat sancțiunile impuse de Guvernul SUA. Aceasta a declarat că „este mândră”, informează agenția TASS pe 26 octombrie.

Artista din Rusia a declarat că sancțiunile impuse de guvernul american sunt pentru ea un „motiv de mândrie”.

„În primul rând, mă mândresc cu soțul meu. În al doilea – cu sancțiunile”, a declarat artista.

Amintim că SUA a impus sancțiuni împotriva a 9 persoane și 12 entități pentru acte de corupție și legături cu Rusia în vederea influențării rezultatului alegerilor din Republica Moldova. Este vorba despre Vladimir Plahotniuc, Ilan Șor, Sara Șor, Igor Ciaika, Ivan Zavorotnyi, Alexei Troșin, Iurii Gudilin, Olga Grak și Leonid Gonin. Cine sunt aceștia și ce acuzații li se aduc – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: