La Bălți se caută viitoarea vedetă a Cinematografiei moldovenești. Cum poți deveni eroina principală
Full Article 2 minutes read

La Bălți se caută viitoarea vedetă a Cinematografiei moldovenești. Cum poți deveni eroina principală

Ai între 22 și 30 de ani, vorbești fluent limba franceză și ai experință în filmări sau studii teatrale? Participă la casting și poți deveni eroina principală a serialului Fiica Vinificatorului. Sâmbătă, castingul va avea loc în incinta Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Bălți, la ora 10:30.

Autorul proiectului este Sergiu Scobioală, iar co-scenariști sunt Mariana Starciuc (scenarista filmului Carbon) și Ivan Naniev (scenarist și regizor al filmului Botez și a serialului Sprinter), scrie NordNews.

„Anul acesta am vizitat 3 festivaluri mari unde am participat la paneluri de discuție pe subiectul co-producțiilor și în special dezvoltarea intensă a serialelor TV. Toți sunt în căutarea temelor locale, autentice, dar în același timp universale. De aici a pornit ideea dezvoltării acestui serial”, a declarat autorul proiectului, Sergiu Scobioală.

Deși în prim plan este găsirea eroinei centrale, în paralel se va face casting și pentru celelalte personaje. De aceea, toți cei care doresc să participe la casting pot trimite pozele pe [email protected]

Caracteristici principale:


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: