La Chișinău are loc un târg dedicat femeilor producătoare din Republica Moldova 
Full Article 1 minutes read

La Chișinău are loc un târg dedicat femeilor producătoare din Republica Moldova 

În sectoarele din Chișinău a fost reluată activitatea târgurilor cu produse autohtone. Edilul Ion Ceban spune că în weekend-ul 4-5 martie 2023, în sectoarele capitalei sunt desfășurate diverse iarmaroace. Unul dintre acestea este dedicat femeilor producătoare din toată țara.

Târgul dedicat femeilor producătoare din Republica Moldova are loc în sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru, Scuarul Arborelui Solar.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 202, pe 4 martie, are loc târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare, autohtone, ecologice.

De asemenea, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 103 (adiacent cinematograful „Patria”), este târgul de week-end a meșterilor populari și producătorilor autohtoni.

În sectorul Rîșcani, pe str. Miron Costin, 13/1 (lângă scuar), are loc târgul de weekend al producătorilor autohtoni.

În Piaţa Marii Adunări Naționale are loc Târgul de Primăvară, organizat de Primăria Chişinău. Acesta va fi deschis până în data de 12 martie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: