La Chișinău vor avea loc Zilele Filmului Ucrainean
Full Article 1 minutes read

La Chișinău vor avea loc Zilele Filmului Ucrainean

La Chișinău vor avea loc Zilele Filmului Ucrainean, ediția a III-a. În perioada 3-5 mai, vor fi proiectate 5 filme, iar banii obținuți de pe urma vânzării biletelor vor fi transferați pentru susținerea unui Centru de ajutorare a refugiaților din Ucraina.

„Toate profiturile din vânzarea biletelor vor fi direcționate spre Centrul de plasament temporar al refugiaților din Ucraina aflat în Chișinău, la str. Drumul Viilor, 38/1”, comunică organizatorii.

Filmele vor putea fi vizionate la centrele Artcor și Mediacor. Evenimentul va debuta cu filmul documentar „Земля голубая, как апельсин”.

Zilele Filmului Ucrainean sunt organizate de Congresul național al ucrainenilor din Moldova și Asociația tinerilor ucraineni din Moldova, sub egida Ambasadei Ucrainei la Chișinău, cu susținerea activă a USAID, a Ambasadei Suediei în Republica Moldova, Artcor, Mediacor, Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați, Moldova pentru Pace, a Comunității femeilor ucrainene din Moldova, a Cinematografului online „Takflix”, a Congresului internațional al organizațiilor de tineret din Ucraina și Rotari Club Moldova.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: