Letonia a donat Ucrainei patru elicoptere
Full Article 40 second read

Letonia a donat Ucrainei patru elicoptere

Autoritățile letone au predat Ucrainei patru elicoptere. Anunțul a fost făcut de ministrul apărării al Letoniei Artis Pabriks, pe Twitter.

„Forțele aeriene ucrainene tocmai au primit patru elicoptere donate de Letonia”, a subliniat ministrul.

El a menționat că în curând aceste elicoptere vor fi incluse în Flota Aeriană a Armatei Ucrainene. Pabriks a mai spus că Occidentul ar trebui să sprijine Ucraina până când întreg teritoriul său va fi eliberat de forțele de ocupație ruse.

În opinia sa, elicopterele transferate în Ucraina vor ajuta la efectuarea operațiunilor militare și vor salva viețile armatei ucrainene.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: