LG: Curățenie fără limite cu LG CordZero A9MULTICARE
Full Article 3 minutes read

LG: Curățenie fără limite cu LG CordZero A9MULTICARE

Transformă curățenia din ceva plictisitor într-o adevarătă plăcere. Cu LG CordZero A9 ai libertate totală. Ascultă muzica preferată, dansează și savurează procesul de curățenie – niciun fir nu se va încurca printre picioare.

Putere fără compromisuri

LG CordZero A9MULTICARE – un aliat excelent pentru curățarea profundă a casei.

Motorul Inverter se rotește cu o viteză mare creând un flux rapid de aer. Acesta învârte peria și menține aceeași putere de aspirație pentru o îndepărtare eficientă a resturilor de pe suprafețe netede și covoare. Iar, datorită tehnologiei AEROSCIENCE dezvoltată de LG, are loc separarea prafului.

Inelul magnetic cu care este dotat prinde obiectele metalice, prevenind deteriorarea motorului, iar sistemul multi-ciclon menține o putere mare de aspirație chiar până la umplerea maximă a containerului.

O altă tehnologie performantă numită Anti-tangle previne încurcarea părului și a blănii animalelor de companie în jurul periei. Totul ca să faceți curat în confort maxim și cu efort minim.

Zero fire, zero limite

Cu așa ajutor, tu ești câștigător în lupta cu murdăria. Duza Power Drive Nozzle dotată cu propriul motor preia cu ușurință părul, blana animalelor și resturile. În plus, ridică ușor fibrele covorului, îndepărtând cu succes praful acumulat.

Datorită mânerului ergonomic presiunea asupra încheieturilor este minimă. Chiar și dacă ții aspiratorul într-o singură mână, te vei descurca minunat în procesul de curățenie. Lungimea tubului aspiratorului poate fi cu ușurință ajustată. Acesta are 4 poziții din care poți alege.

De asemenea, cu aspiratorul vertical LG CordZero A9MULTICARE puteți curăța orice, doar alegeți duza potrivită. Canapelele, saltelele, dulapurile și chiar și salonul mașinii tale vor străluci de curățenie.

80 de minute de curățare neîntreruptă

O singură apăsare pe butonul de pe mâner e suficientă pentru a porni motorul. Puterea acestuia o poți regla cu o ușoară atingere a tastelor.

Aspiratorul vertical A9MULTICARE este echipat cu două baterii reîncărcabile litiu-ion. O singură baterie îți oferă până la 40 de minute de utilizare continuă, însă aceasta poate fi ușor schimbată cu alta. Astfel ai 80 de minute de curățare neîntreruptă, timp în care reușești să faci lună toată casa.

De asemenea, aspiratorul LG CordZero A9MULTICARE are grijă de sănătatea ta. E dotat cu un filtru HEPA care captează 99% din praf și alergeni.

Cu LG CordZero A9MULTICARE curățenia nu va mai fi un coșmar. Savurează libertatea, alege performanța și calitatea LG.

Te așteptăm în magazinele partenerului nostru Bomba.

LG Facebook

LG Instagram

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: