LG: Gătitul e o plăcere cu tehnica încorporabilă LG
Full Article 4 minutes read

LG: Gătitul e o plăcere cu tehnica încorporabilă LG

Îți plac alimentele delicate și suculente sau crocante și rumenite? Cu tehnica încorporabilă LG o să-ți placă și să le gătești.

Inducția – o cale mai rapidă către bucatele preferate

Surprinde-ţi familia și prietenii cu noile tale creaţii culinare. Cu plita încorporabilă cu inducție LG HU642VH te vei bucura de procesul de gătit a bucatelor preferate de la început până la sfârșit. Aceasta are un sistem de control simplu și se curăța ușor. Plus, are un design premium care va adauga bucătăriei tale rafinament și stil.

Nivelul de putere și funcțiile plitei LG HU642VH le poți controla printr-o simplă atingere a panoului electronic de pe suprafața ceramică. Ușor de controlat – ușor de curățat.

Funcția Timer îți va permite să gătești comod și în siguranță. Poți seta durata de preparare (maxim 99 de minute) pentru ficare zonă de gătit individual. Mulțumită altei funcții utile – Power Boost, vei putea economisi timp. Datorită acesteia zonele de gătit ale plitei ajung mai repede la o anumită temperatură.

În timpul sau după ce ai finisat să experimentezi la bucătărie, poți bloca panoul de control cu ajutorul unei combinații de simboluri. Astfel, copii nu se vor putea implica în procesul tău de gătire.

Plita electrică – o încântare la utilizare

Sigure și ușor de folosit – plitele electrice încorporabile sunt printre cele mai căutate și populare plite. De ce? Este cea mai bună opțiune dacă te gândești la mediul încojurător, dar și la consumul de energie.

Plita electrică LG CBEZ2414B este fabricată din sticlă Schott durabilă și de înaltă calitate. La fel ca modelul cu inducție LG HU642VH e dotată cu funcția Timer, are control tactil și funcția de blocare pentru copii.

Indicatorul de căldură reziduală vă va informa daca zona este fierbinte după ce ați îndepărtat vasul de pe plită. Te bucuri de mâncăruri delicioase pregătite în siguranță.

Cuptoarele încorporabile LG – arată impresionant, gătesc minunat

Schimbă modul în care gătești cu cuptoarele încorporabile LG!

Modelul LG LB645329T1 te va ajută să-ți duci abilitățile de bucătar la alt nivel. Datorită funcției de convecție bucatele vor fi gătite uniform și vor fi apetisante și crocante, iar gustul – îi va încânta chiar și pe cei mai pretențioși gurmanzi.

Cuptorul încorporabil LG LB645329T1 are o acoperire specială EasyClean, care este o adevărată descoperire. Aceasta poate rezista la temperaturi ridicate și poate fi curățată cu ușurință cu apă. Pur și simplu pulverizați apa în interiorul cuptorului, apăsați butonul EasyClean și activați modul “Curățare ușoară” pentru a elimina murdăria în 15 minute.

Un alt model interesant, potrivit pentru familii mai mari este LG WSEZ7225S1 – cel mai mare cuptor din clasa sa. Cu acesta vei obține rezultate ca la restaurant, chiar la tine acasă. La dispoziția ta stau mai multe regimuri pentru gătit – de la copturi la grill. Iar datorită ghidajelor telescopice, vei avea acces ușor la toate creațiile tale culinare. Sticla detașabilă de pe ușă îți va permite să cureți fiecare strat de sticlă individual.

Descoperă gusturi noi, dar nu și mirosuri cu hota LG

Întâmpină-ţi oaspeţii într-o bucătărie modernă și aerisită. LG HCEZD2427B este hotă de tip înclinat care absoarbe eficient mirosurile neplăcute. Aveți la dispoziție 3 viteze de curățare. Motorul puternic elimină fumul și mirosurile fără a genera zgomot puternic în bucătărie. Filtru din 5 straturi filtrează aburii si vaporii de grăsime care apar în timp ce gatiți și previne astfel depunerile în cameră sau pe mobilă.

Realizată din sticlă neagră de clasa premium, hota LG HCEZD2427B se va încadra perfect în bucătăria ta. Iluminarea LED te va ajuta să vezi mai bine tot ce se întâmplă pe plită.

Ia aminte! Gătite cu plăcere – preparatele vor avea un gust mai bun.

Te așteptăm în magazinele Maximum să descoperi tehnica încorporabilă LG sau vezi online.

LG Facebook

LG Instagram

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: