LG se angajează să treacă 100% la energie regenerabilă până în anul 2050
Full Article 3 minutes read

LG se angajează să treacă 100% la energie regenerabilă până în anul 2050

LG depune în permanență eforturi pentru a contribui la eforturile globale pentru crearea unui mediu sustenabil. Compania și-a făcut public angajamentul de a trece complet la energia regenerabilă până în 2050.

Acum nu mai trebuie să alegi între a trăi încojurat de tehnologii inteligente și sustenabil! LG Electronics aplică practici sustenabile în producția sa.

Pe data de 21 iulie 2021 compania a declarat că va trece complet la energia regenerabilă până în anul 2050. Acest anunț vine pe lângă angajamentul său anterior din cadrul inițiativei Zero Carbon 2030 de scăderea și neutralizarea emisiilor de carbon din procesul de producție cu 50% până în 2030.

Tranziția se va efectua consecutiv – de la regiune la regiune, începând cu America de Nord, unde toate birourile și fabricile de producție vor fi dotate cu surse regenerabile de energie pe tot parcursul anului. Unitățile de producțile LG din afara Coreei intenționează să transforme 50% din necesarul de energie electrică în energie regenerabilă în următorii patru ani.

Atingerea acestui obiectiv la nivel global va necesita o strategie bine pusă la punct, care să includă instalarea de panouri solare de înaltă eficiență LG pe clădiri, utilizarea acordurilor de cumpărare a energiei, care permit companiilor să achiziționeze electricitate direct de la furnizori, utilizarea certificatelor de energie regenerabilă (REC) și participarea la programul Green Premium în Coreea, pentru cumpărarea energiei direct de la Korea Electric Power Corporation (KEPCO).

În prezent, LG instalează module solare de 3,2 MW în India, pentru generarea energiei pentru a alimenta biroul administrativ LG. Proiectul va face parte din Mecanismul de dezvoltare curată (CDM), care va permite LG să obțină certificarea pentru reducerea emisiilor de carbon în conformitate cu Convenția-cadru a Organizației Națiunilor Unite privind schimbările climatice (UNFCCC).

După cum a declarat și Park Pyung-gu, vicepreședintele LG Electronics Safety & Environment Division: „În lumea modernă, soluțiile inovatoare pot fi folosite nu numai în laboratoare, ci și în fabrici și uzine. Producătorii de astăzi au o oportunitatea de a oferi următoarei generații o lume decentă, iar la LG, luăm această misiune foarte în serios.”

Pentru a crea un viitor mai bun pentru planeta noastră alege produse cu tehnologii de vârf, dar care respectă mediul înconjurător.

Produsele LG le puteți găsi la următorii parteneri:
Bomba     Maximum     Darwin     Ultra     Enter     Hi-tech Transnistria     Hi-tech Chișinău

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: