(LIVE) Discursul Maiei Sandu în cadrul Conferinței Internaționale Anticorupție 2022 de la Washington
Full Article 30 second read

(LIVE) Discursul Maiei Sandu în cadrul Conferinței Internaționale Anticorupție 2022 de la Washington

Președinta Maia Sandu susține astăzi, 6 decembrie, un discurs în cadrul Conferinței Internaționale Anticorupție 2022 – un eveniment global, organizate la Washington.

De menționat că președinta Maia Sandu se va afla la Washington în perioada 5-7 decembrie. Șefa statului urmează să participe la Conferința Internațională Anticorupție, în cadrul Summitului pentru Democrație. De asemenea, Maia Sandu va avea întrevederi bilaterale și se va întâlni cu reprezentanții diasporei moldovenești din Statele Unite.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: