LIVE Membrii și simpatizanții Partidului „ȘOR” protestează la Procuratura Generală
Full Article 2 minutes read

LIVE Membrii și simpatizanții Partidului „ȘOR” protestează la Procuratura Generală

Reprezentanții Partidului „ȘOR” au organizat un protest în fața Procuraturii Generale. Potrivit acestora, manifestația a fost organizată în semn de nemulțumire față de acțiunile actualei guvernări și „pentru a începe o viață nouă”. Îndemnul a fost lansat în dimineața de 22 iulie, de către liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor.  

Înainte de protest, corespondentul NM a observat mai multe microbuze cu denumirea „Transport Orhei” cu care au fost aduși demonstranții.

LIVE Membrii și simpatizanții Partidului „ȘOR” protestează la Procuratura Generală

Evghenii Ceban/NewsMaker

Protestul a fost organizat după ce, în dimineața de 21 iulie, la sediul Partidului „ȘOR” și la domiciliile mai multor membri ai formațiunii, au fost efectuate percheziții. În același timp, procurorul general interimar, Dumitru Robu, a înaintat alte două cereri de ridicare a imunității parlamentare în privința deputatului și vicepreședintelui Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, care au fost votate de deputații majorității parlamentare a PAS. La scurt timp, Marina Tauber a fost reținută pentru 72 de ore.

Marina Tauber, Ilan Șor și ceilalți reprezentanți ai echipei Partidului „ȘOR” acuză guvernarea de răfuială politică și de faptul că opoziția este intimidată și presată. De cealaltă parte, partidul de guvernare neagă orice implicare în justiție.

De menționat că, potrivit CNA, Partidul „ȘOR” ar fi achitat peste 3,5 milioane de lei pentru transportarea participanților la ultimul protest organizat, pe 19 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: